U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Bosuitjes scholen Amersfoort 

 

 

Een dagje naar het bos is hoe dan ook een heerlijk avontuur voor de hele klas. Dichtbij huis, gewoon in de bossen rond Amersfoort zijn volop avonturen te beleven en nieuwe dingen over de natuur te ontdekken. Een bosuitje kan ingevuld worden als een bosles (meer educatief) of als een schoolreisje (meer recreatief). 

 

Schooljaar 2017/2018 worden vanuit het project Groen doet Goed de bosuitjes op de kaart gezet in Amersfoort. Om scholen laagdrempelig kennis te laten maken met de bosuitjes krijgen de eerste tien klassen  dit schooljaar 50% korting op de prijzen die hieronder genoemd worden.

De programma's worden aangeboden door Natuur is een Feest en NatuurWijs. Beide organisaties hebben veel ervaring met groepen kinderen mee naar buiten nemen en zullen ze een dag geven om nooit te vergeten. Zelf ontdekken en buiten plezier hebben staan voorop. Leer hoe je kan overleven in het bos, meng een kruidenmedicijn,  kom lekker picknicken, voel een boom, doe een bosspel, leef je in in de dieren en bekijk de natuur met andere ogen.We wensen u en de kinderen veel natuurplezier!

NatuurWijs biedt educatieve programma's waarin kinderen zelf met hun hoofd, hart en handen ontdekken wat er te vinden is in de natuur. Voor meer informatie zie:

 Programma NatuurWijs

Natuur is een Feest biedt drie verschillende programma's aan voor een schoolreisje, voor meer informatie zie:


Programma Natuur is een Feest

Prijzen

 

De prijzen van de bosuitjes zijn vanaf 150,- euro per klas (dit jaar dus vanaf 75,- euro). Scholen zorgen zelf voor het vervoer. Alle locaties zijn maximaal 15 minuten rijden, dus een school kan zelf kiezen of ze hier een bus voor huren of ouders vragen om te halen en brengen. Eten en drinken zit niet bij de prijs in, maar op een aantal locaties is er wel de mogelijkheid om dit te laten verzorgen. De precieze prijzen staan vermeld bij de programma's.

 Voor de mogelijke locaties en hun mogelijkheden zieLocaties

Voor aanmelden en vragen: susan@ontdekhetbuiten.nl of 06 19682770