U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Kinderopvang

Ga jij met je peuters mee op ontdekkingstocht?

“Zelluf doen...” Een heel herkenbare uitspraak van peuters. Ze willen zelf ontdekken, zelf leren, zelf op pad. Peuters zijn grappig, slim, bewegelijk. Ze ontdekken hun omgeving door het gebruik van alle zintuigen en door te imiteren. Buitenspelen geeft peuters de kans om het zelluf te doen, met  uiteraard een volwassene in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Want buiten betekent ruimte en een oneindige schat aan mogelijkheden om je als kind te ontwikkelen en vertrouwd te raken met de natuurlijke omgeving. Maar wat nog veel leuker is... is samen buitenspelen! Samen lekker vies worden en op avontuur gaan.


Peuter
s in het Wild biedt creatieve en actieve natuurbelevingsprogramma’s voor peuters. Lekker in de plassen stampen, beestjes zoeken, liedjes zingen, hutten bouwen. Weer of geen weer, we gaan ervoor. Want uiteindelijk bestaat er geen slecht weer, maar wel slechte kleding. Binnen ons aanbod zijn er verschillende mogelijkheden. Met of zonder ouders, op locatie of een groene plek in de buurt, alles is mogelijk. Zie onder ons aanbod. Is dat niet helemaal wat je in gedachten hebt? Geen probleem. Neem dan contact met ons op, want wij maken ook programma’s op maat.

Ga jij met je peuters mee op ontdekkingstocht?